Γιατί χρειάζεται μια επιχείρηση social media?

Ενημερώθηκε: πριν 6 μέρες
Πληροφορίες για το προφίλ των πελατών

Χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να κάνετε έξυπνες επιλογές για την επιχείρησή σας.

Αύξηση του Brand Awareness

Η παρουσία της επιχείρησης σας στα social media διευκολύνει του πελάτες να σας βρούνε και να συνδεθούν μαζί σας, έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να διατηρήσετε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

Στοχευμένες διαφημίσεις

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε διαφημιστικές καμπάνιες και να στοχεύετε σε διαφορετικό κοινό, π.χ. με βάση το φύλο, την ηλικία, την τοποθεσία κλπ.

Αύξηση των πωλήσεων

Αύξηση των πωλήσεων και διατήρηση των πελατών, μέσω της τακτικής αλληλεπίδρασης και έγκαιρης εξυπηρέτησης.

Customer experience

Πολλοί καταναλωτές είναι συνδεδεμένοι στα social media και το ίδιο αναμένουν από τις επιχειρήσεις που ψωνίζουν. Για τον λόγο αυτό, απευθύνονται στα social media για την εξυπηρέτηση πελατών και αναζητούν 24/7 υποστήριξη. Οι επιχειρήσεις που τους το προσφέρουν έχουν δει μεγαλύτερα ετήσια έσοδα.

Αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας

Τα social media εκτός από το να βοηθούν στην αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας, την ανεβάζουν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πληροφορίες για τους ανταγωνιστές σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε επιχειρηματικές στρατηγικές αποφάσεις ώστε να βρίσκεστε πάντα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Δημοσίευση περιεχομένου

Τα social media επιταχύνουν και διευκολύνουν την δημοσίευση περιεχομένου, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κοινοποιήσετε στους λογαριασμούς της επιχείρησής σας.

Geotarget περιεχόμενο Με το geo-targeting (ή γεο-στοχοθέτηση) μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας σε ένα συγκεκριμένο κοινό με βάση την τοποθεσία τους.

Χτίζετε σχέσεις

Τα social media καταστούν ικανό το χτίσιμο αμφίδρομων σχέσεων με τους πελάτες σας, κάτι το οποίο η παραδοσιακή διαφήμιση δεν μπορεί να επιτύχει.

Grow-Business